Hell yeeeaaaaah!


Valborg.

Försökte man lägga fram lite snyggt till Micka att ja inte riktigt va sugen på att festa idag.
Vad får man till svar? Jo så här lät de: NU LÄGGER DU AV!!!! Kommer å skallar dig annars..
Hahah hon är väl för söt min "lilla!" Micka..!

Bara käka upp frukosten nu da, sen öppna en bira..

skåååål da...

Krossa allt...

Sitter här mitt i natten å är bra trött å försöker tänka ut vad ja vill göra med mitt liv (kanske inte de smartaske att försöka komma fram till nå halv 4 på morgonen), ska man utbilda sig till make up artist som är min dröm? ska man i så fall flytta eller ska man bo kvar? vet inte om ja vill bo i Stockholm faktiskt, i så fall får de bli v-ås, å därifrån klarar man ju lätt av att pendla 10-20 veckor. För på de här stället vill ja ju inte vara kvar hela livet, inte för att de är nå fel med att jobba här heller, gillar jobbet, gillar mina arbetskompisar. Men är ju kanske inte de här ja vill, när ja började här va de ett sommarjobb, tänkte då ja men jag kan jobba ett år å komma på vad ja vill göra, ÅHh nu da... 4 år har gått, känner att tiden går fööör fort ibland.. Nej nu måste ja lägga ner de här, blir ju inte nå vettigt skrivet iaf:) hehe...

Å idag är de Valborg också, å har fortfarande inte kommit fram till vad ja vill eller ska göra. De vore ju kul att fest å gå på grillfest, träffa lite nytt folk. Men jag vet precis hur ja kommer må på lör, å då ska man på kalas också.
Vore ju ganska skönt å hyra en bra film köpa lite godis å bara vara. Får helt enkelt se hur ja känner de när ja vaknar lite senare idag.

Men vad ni nu ska hitta på så önskar ja er alla en trevlig dag/kväll/natt ;)


Mmm, what you say?

Kom hem idag efter 2 dagars trevligt sällskap. Somande som ett litet barn när ja kom hem, å nu ligger ja här med datorn å ska åka till jobbet om 1 timme. Men först kommer Katja hit med en massa alkohol från tyskland:).
I morgon då? vad händer? inte en aning, vet inte ens vad ja vill göra så inte lätt att veta vad som händer då inte.

Känner mig allmänt nere just nu för tillfället, trött seg å vill bädda ner mig i sängen å somna till en film, men icke, får göra de om 12 timmar istället.

Jet – Look What You've Done

Idag fyller kusinen år också, blir till att fira henne på Lör när man säkert är bakis å pigg.
Grattis


FB-Annelie

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så.... om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka...:)

Barnvakt

Idag har jag å Karin vart barnvakt åt skruttan, blev till att kolla på film, färga syrrans hår rött å gunga i lekparken, en skönt måndag.



!

Karin sa att filmen Dear John va as bra, å hon hade rätt. Den va as bra:)

Bakis å ssåå seg.

okej, nu är vaken, ett tag iaf. Så tänkte passa på att dela med mig av lite bider, fortfarande nå fel med mitt minneskort från kameran så får bli lite mob bilder.

Krogen va väldigt kul igår, synd bara att Micka inte va så taggad, men jag å Anna dansade 3-4 timmar, å de är inte likt mig, men är man lite full å glad å har vart å kollat på Bounce å krogen spelar bra musik så kunde ja inte låta bli.. haha.. skit kul.










Fuck off I´m mixing!!!

ÅH, skriver lite senare om gårdagen/natten, är inte så jätte pigg just nu.


Stockholmo...

Mitt minnes kort från kameran funkar tydligen inte i min dator just nu...
Så får bli lite bilder från våran härliga resa i morgon.
Vi kom till Stockholm i skaplig tid, fast jag råkade försova mig lite, körningen gick bra, Anna va duktig på att köra:).. Fickparkeringen gick också bra tillslut, efter att Anna å Micka prövat ett tag, medans jag stod å garva å tog kort..haha. Då gick vi till bolaget, bira bira bira.... Sen blev de ner på stan å käka, efter de blev de raka vägen till Globen, de va så jävla grymt, fy fan asså.
Hem till micka efter de å förtsätta kröka, nu bär de snart av till krogen.
heppåre.

Fredag...

Yes idag är de Fredag, vaknade för typ 1 timme sen, tanken va att ja skulle gå upp klockan 12 men va såå trött efter en natt på jobbet så ställde om klockan till 14. Ska snart ta mig till gymmet, men de suger ju när de regnar, å har världens träningsvärk i benen, men men bara kämpa.

Efter de måste ja försöka hitta nå som jag ska ha på mig i morgon när ja ska åka till min kära Micka in the big city...

Go hatt.

Nu är ja hemma efter en natts jobb, har vart en lugn å skön natt. Ska käka upp min frukost nu å förtsätta kolla på Vakna med the Voice, en från Bounce ska vara med där snart, han ska prata om uppträdandet på Globen på lör, å där kommer man vara, wiiee...
Bra sov väder är de iaf, har snöat typ hela natten, för en vacka sen satt man ute å solade, å nu är de helt vitt överallt, fy fan.


Jobba jobba jåååbba..

Väntar på att min kära syrra ska komma å hämta upp mig så fort hon kommer från jobbet, kom inte undan att fixa hennes hår idag, så får bli en snabb färgning till andra avenyn innan de bär av till jobbet. Längtar tills helgen när vi ska göra Stockholm osäkert.


Yes box.

Morrn på er, hade tänkt sova länge idag, men gick så klart inte nu när de va okej att sova. Sitter här å käkar frukost, lyssnar på musik å ska städa lite är väl planen. Måste även ut å gå en sväng å sola lite. Sen får ja försöka med att sova nån timme efter de.

Hade även en helt jävla as bra dröm inatt, Om jag fick en chans, till att välja en person ja skulle få träffa igen, även om personen inte längre är i liv, så vet ja direkt vem jag skulle välja.
Guns N' Roses – Knockin' On Heaven's Door


johoorå

Kom hem från min "lilla tripp" för ett tag sen, å de va la bra tycker ja;) hehe inte så mycket mer detaljer att ge om den, de behåller ja för mig själv i nuläget.

Imorgon va planen att vi skille fixa frillorna hemmas hos storasyrran på kvällen, men får bli ändrade planer för de, för i morgon blir de nattjobb.

Nu länkte ja glo på nån film här för att få tiden att gå så ja kan sova länge i morgon, eller skulle nog kunna sova till 14 i morgon utan problem ändå, men känns bättre om ja e vaken längre, då får ja sova utan dåligt samvete i morgon.


You spin my head right round

Ny duschad slår ja på ett avsnitt av Oth å drömmer mig bort för ett tag. Kl 15 bär de av till stan med syrrorna, in på Ikea en sväng om vi hinner, å in på Ica Maxi å köpa aceton som tydligen inte finns på Ica här, å kolla läget lite;).. Sen ska vi få mysa med Klara i några timmar hemma hos Evelina Maria Persson Larsson Berg.

Å vad jag älskar min lilla Slasch när han välter mina krukor. De är så man vill ta honom å bara ...........


Nacken är av!

Hur fan lyckas riktiga rockare rocka som dom gör, själv rocka ja bort min nacke igår. Ligger med tiderbalsam å en värmekudde å tycker lite synd om mig själv just nu.
Strippan i Ballar av stål är fan klockren.

Sup medan du är nykter.

Hahaa vilken galen fest de vart igår, bara massa tok, tack Erik för en kul fest! Vaknade runt halv 2 idag, men en nacka ja knappt kan röra å ett huvud som dunkar, men de va de väl värt:)

Vet inte vad ja ska säga om festen mer, så visar lite bilder istället...


PARTY

Jahapp, sitter å väntar på Emma,k sen bär de av till Neiderstam för lita förkröka innan vi drar till Erik på 30 års fest. De kommer nog bli en galen kväll.. Uppdaterar er i morgon, måste dra nu..

Klara

Nu har dom precis gått. Hon är ju för söt, synd bara att fisarna lukta så illa å att hon kräktes i min säng.
Men de gör inte nå:)


Underbara fredag.

Sitter här å äter min gröt å dricker mitt te. Fint väder är de ute, vissa säger att de ska bli snö idag, men de tror jag inte på :).. Snart kommer kusin Eve hit med lilla Klara, då ska hon få sitt lite försenade påsk ägg av mig, hehe. Karin kommer också hit sen, blir till att dricka nån bira å kolla på film här ikväll. En lugn å skön fredag får de bli så man är laddad för storfesten i morgon som kan bli helt galen, men de gillar vi =)


Jag dör av skratt!

 


Thailand

Jag har så tråkigt. Ligger å kollar på lite bilder från Thailand just nu, Fan vad jag vill åka dit igen.


ooa hela natten.

Nu är städingen typ klar, fick ett ryck å rensade lite kläder från min garderob också. Visst, fick plats med lite mer än förut, men fattar inte hur man bara kan göra 2 små garderober i en lägenhet, för nu är dom fulla, mina 2 byråar är fulla å mina lådor under sängen, å lite fick ja gå ner me i källaren. Antingen får jag sluta käpa mer kläder eller fixa mer förvaring, men de är inte så lätt när man bara har 28 kvadrat.



Städning!

Ten nine eight and I'm breaking away
I'm all dressed up and I'm ready to play
Seven six five four and I'm all over you
Counting three two one and I'm having fun...

Spelar hög musik å ska ta tag i disken nu.


Morrn morrn.

Rise Against – Prayer of the Refugee

To be or not to be that is the question

Jaha ligger här i min säng å skriker på min dampkatt just nu.
Är inte nå trött men vore skönt om ja kunde sova snart så ja inte sover bort hela dagen imorgon.
Dom ringde även från bemanningen å sa att jag får gå natt hela sommaren på Tallis, skönt att höra.
Känner på mig att de här kommer bli en bra sommar:)


sol å jobb.

Usch får ångest av att veta att ja måste åka till jobbet om en timme när de är så här fint väder ute. Vill bara sitta i solen å försöka få lite färg, blek som man är. men inta idag, hoppas de är lika fint i morgon.

Nu blir de frukort. Ha en bra dag i solen alla ni som kan.


Skit mätt

Alltid när man kommer från mamma eller Anna så är jag jämt så sjukt mätt, dom bjuder på så mycket mat jämt å jag kan inte låta bli att äta.
Har vart en skön dag idag också, grillningen blev super.
Nu ska ja snart ta en dusch å krypa ner i min renbäddade säng å kolla på tv. Mys, synd bara att man jämt får mysa själv i den, men men.

Så här ser mammas ben ut en vecka efter operationen. stackarn, skit ont har hon.


Sol!

Sitter just nu på balkongen å solar. Fan vad de är nice med vår. Men blir ju så glad.

hello!

Kom nyss hem från gymmet med Anna. Ska fixa lite käka sen umgås med familjen Karlsson, Ågren å Koskinen idag igen. Ska bli första grillningen för i år, inte helt fel de inte:) måste passa på när man är ledig, för i morgon blir de jobb.


Helt slut i armarna.

Idag har de vart en bra dag. Jag å karin tog en promenad runt 11, så blev inte nån städning idag inte. Vidare hem till Anna för att sola lite, vi somnade som 2 små barn på balkongen:) Sen diskade vi å plocka undan lite hemma hos henne, så nu blir hon nog glad när hon kommer hem å ser de.
Sen bjöd morfar på mat hemma hos mamma, pannkakor med glass, kände mig fetare är vanligt när ja gick därifrån, så va perfekt att Neiderstam hörde av sig å fråga om ja skulle med till brandstationen å träna, bra slut är jag nu, men skönt va de. Hämta de sista i tvättstugan nu sen lägga sig å kolla på 90210:)


God morgon.

Vaknade av att solen sken in genom fönstret rakt i anisktet, i vanliga fall hade ja blivit arg över att  bli väckt, men inte idag, blev bara glad över att de är lite sol ute.
Ska fixa mig lite frukost, plocka undan lite, sen går ja upp till familjen på baldersvägen å lapar lite sol från deras ballis. Skulle vara sååå skönt med en egen balkong.


Här ligger jag å har de bra.

Kom nyss hem från Anna, käkade kyckling med syrrorna å barnen, men tror inte den va okej, fick så jävla ont i magen, sen har vi sett världens dåligaste film också, the mist, kolla aldrig på den lång va den också.

Karin: Men åååhhh nu sover Anna igen.
Jag: YES då får vi mer godis.. :)

Bakis

Usch så jag mår idag, men de va en skoj fest igår:) Men de blev en hel del öl kan ja ju säga.
Åkte till Sura runt halv 6, 10 timmar senare åkte vi hem, skit dyr taxi resa hem kl 4 på morgonen.
Tänk så roande en kortlek kan vara, poker å ölspel va 2 spel som gick varma.



Skulle ut å kasta soporna innan vi skulle åka, en fågelfan flyger förbi, å tror ni inte att den skiter mig mitt i huvudet.. hahah, på med hatten:)




Lör

Igår va de jobb å sen blev de hem till Permo som blev 26 barre. Åt massa god smörgåstårta å drack lite bira.
Blev även lite Rappakalja, fan vad de är kul, slutade som tvåa för de går inte att vinna över permo i de.

Nu ligger jag i sängen å inte riktigt vet vad jag ska göra, antingen blir de v-ås å krogen me syrran å några eller så blir de födelsedagsfest i Sura men skulle även vara ganska skönt att bara ha en slapparkväll, men de får de bli i morgon.

Hörs lite senare när jag vet hur kvällen ser ut.


Snart helg:)

Torsdag idag asså, i morgon klockan 15 tar jag helg:) sköönt.
Vaknade kl 07.00 när klockan ringde. kvart i 8 stod Anna utanför mig, iväg till gymmet, handla på vägen hem, sen la ja mig å sova igen:).
Nu ska jag snart åka till jobbet, ska vara på en avdelning som jag aldrig vart på på dagen, bara jobbat 3 nätter där förut, men de ska nog gå bra, slutar 21.30. Då blir de raka vägen hem för att sova, sen upp å jobba i morgon kl.07.00 igen, segt. I morgon fyller permo år också. Grattis grattis, då ska han bjuda på smörgåstårta, gott som fan ska de bli:)

Idag är Karin å myser med lilla Klara (vårt kusinbarn) skapligt avis...


ons

jaha, idag har ja inte gjort ett skit. bara legat i min soffa å kollat på film hala dagen, men har vart skönt de också.
Nu kollar ja på Anna Anka, sen ska ja diska efter de blir de väl till att kolla på en film igen:). I morgon blir de till att träna på fm, sen jobba på kvällen. Natti natti.

Pathé!

Nu är byrån ihop skruvad,å aleks åkte precis hem. fan vilket jobb de är att få ihop Ikeas jävla saker (Tack permo för hjälpen).
Vart även en sväg till v-ås med Mr Neiderstam, han skulle köpa en ny barnvagn åt lill tjej, Jessica gav honom fria händer, han va lite skraj att han skulle få stryk när han kom hem, men vi valde en jätte fin vagn så de va nog lugnt med de. Jag och aleks Passade även på att käka Mcdonalds, vi orkade inte laga mat, eller rättare sagt jag orkade inte göra de:)







Lite mörka bilder men går inte å göra så mycket åt de eftersom jag inte har nån taklampa.
Å titta inte på soppåsen i hallen, orkade inte flytta den å ta om korten=)

 


Hej hej hallå

Idag vaknade ja runt 11, gick ut å gick en sväng, skönt med sol:)
Alkes kom hit kl 14, ska vara barnvakt till henne tills klockan slår 22.
Vi gick ner på samället så hon fick klippa av sig sitt slitna hår. Nu har vi precis planterat om mina blommor, de behövdes, fanns knappt nå jord kvar i dom, hehe.
Nu blir de till att vänta tills permo kommer hit å hjälper mig sätta ihop min byrå som jag köpte igår.

Skit väder

Här kommer lite bilder från våran tripp till Ikea. Inte okej att handla så mycket som vi gjorde när vi hade en liten bil å va 5 pers, men tillslut fick vi in allt=)
Familjen tajkon.

_




Emilie köpte ett par rosa spets leggings, sen när hon står i kassan säger hon: Dom här kommer ja inte använda för dom är för fina... Heheh sötis:)


En puss i påsk.

Igår fick städningen duga kl 19, då orkade jag inte mer, drog hem till permo å käkade kebab å kollade på film med han å micka. Kom hem runt halv 2, va tvungen att kolla på att gossip girls avsnitt. Somnade runt halv 3.
Å upp kl 8, yey. Karin kom förbi nu, Ska snart åka till Ikea med the big sister:)
Sen bjuder sötis mormor oss på lunch, å sen blir de jobb kl 16 idag, skönt att jobba 5 timmar med få betalt för 10.
Ha en trervlig dag.!

Edward Maya Feat Vika Jigulina – Stereo Love - Molella remix


Tjoo.

Vaknade för 2 timmar sen, planen va den att jag å Anna skulle åka till Ikea å shoppa lite, men va för trött så vi tar de i morgon istället. Idag blir de till att städa å tvätta hela em/kvällen.
På med hög musik å börja plocka.
Bjuder på låten som spelas ur mina högtalare just nu.
Donkeyboy – Ambitions

GLAD PÅSK!

Vaknade  kl 9 i morse. men lite huvudväsk efter gårdagen, familjerna från Baldersvägen kom å hämtade mig kl 10 åkte till affären för att köpa frukost, sen gasa till Färna till mammas å Thomas stuga. Där de belv en hel del solandes i de vackra vädret=). God påskmat så men va nära på ett kräkas. Va hemma kl 17 igen, sov 2 timmar å nu sitter jag här, 30 min kvar innan ja måste åka till jobbet... usch vad jag inte vill de idag.


Grannarna som har stugan bredvid kom, morfar frågade lite snällt om han skulle hjälpa dom att packa ur bilen.
Gubb fan svara lite spydigt: Nej tack, du skulle ändå inte orka.
Å sen 5 sekunder senare ramlade han.. haha å jag va tvungen att att smyg ta ett kort=).. hann dock inte ta när han låg ner å skrek, här är han ju tyvärr på väg upp.. å frun står å skriker: akta tårtan, akta TÅRTAN!!
Han: men jag blir ju blöt, hjälp mig daaa!
Idioter...




Kvällen igår.

Åkte hem till Anna runt 19, gjorde tacos, runt 20 kom Dag så då kunde vi börja...
Käka, drack alkhol, spelade monopol å busade med ungarna.
Cyklade hem runt halv 2 lite yr i skallen va man då:)


Långfredagen.

Klev nyss upp ur sängen. Nu ska ja ut å gå en sväng, ner å käpa godis så jag kan fylla ungarnas påskägg tills i morgon:). Måste även kolla om de finns en tvättid. sen laga lite käka.
Så hörs om några timmar när dom sakerna är avklarade=)


jahaja...

Nu är snart dagen slut. Idag har de inte hänt så mycket förutom lite jobb å träning.
I morgon da, ja då ser dagen ut som så att Karin å aleks troligen kommer hit för att få  lite färg i håret, sen på kvällen blir de nog spelkväll, mat å lite öl hemma hos Anna.

Jag saknar mina underbara vänner som har fullt upp med samboliv/familjelivet/skola/jobb nu för tiden, vi hörs alltför sällan.
Men ser fram emot den 8 maj när vi samlar några brudar från vårt gamla tjejgäng å gör Stockholmo lite osäkrare.

Några av dom bästa, mer bilder kommer om nån dag såå bli inte ledsen om du inte kom med nu:)







...

Jag gick till turkaffären å skulle köpa mjölk för ett tag sen, å blev så glad när jag såg vad som låg i en stor skål:)
När jag å mina syrror va små så fanns de ett godis, små påsar med små hårda godisar i. Jämt när vi fick lite pengar så sprang vi till macken å köpte dom här små godingarna:)



Vill sova...

Sitter här å äter frukost, te å äggmacka, mums.
Idag är verkligen en sån dag jag bara vill stänga av klockan å sova vidare, men jobbet kallar.
Slutar kl 12 idag, då kommer syrran hit med nya frillan:) sen blir de gymmet en timme. Efter de ska ja bara lägga mig å dö i sängen.
Alltid lika roligt att gå ut när de spöregnar ute.


RSS 2.0