I had the time of my life

Anna ringde och väckte mig igår klockan 6, hade då sovit 4 timmar. Klocken 7 rullade bilen i väg mot Halmstad. Efter lite små stopp och en felkörning så hoppade Karin in i bilen runt 1. Vidare till Tylösand en sväng för att de om de va lika fint där som förra året:)..
Vidare för att käka, sen Ullared:) fan va de är kul att ga där och handla, synd att man hittar så mycket man vill ha bara...
Hemma va vi igen runt 23, ont i röven och trött. Men man lever ju bara en gång så ja och K drog iväg på en fest då. Sen hem hit och sova, efter 2 timmars sömn så drog vi till mammas stuga med Anna,Erik och Emilie, grillade lite korv och solade. Och nu ligger ja här och ska ta mig en PN på 20 min innan ja måste dra vidare och styra upp en trevlig kväll men mina vänner :)








Det var jag!

Sov med Jennie och Julia inatt, vaknar upp vid 08.00, öppnar ögonen och ser att Julia sitter 5cm från mitt ansikte och glor på mig, blev bra skraj. Några avsnitt av tre kronor blev de också, klockrent men så dåligt, hahaha.
Sen vart de yatzy ute i solen, förlorade som vanligt!!
Nu sitter ja hemma hos Permo och tankar ner musik för i morgon sticker jag och Anna och hämtar hem vår käkra mini syster ifrån Halmstad, kommer bli en lååång dag i bilen, men vad gör man inte för dom man älskar...? Vi ska även dra en snabbis på Ullared där ja har tänkt köpa nån liten sak, men om ja känner mig själv rätt så kommer ja handla mycket mer än jag har pengar till.
Nu ska grillmästaren milla sätta fyr på grillen för att grilla lax:)


De va vi som uppfann att man kan uppfinna saker!

Påskhelgen har vart klockren...
På fredagen va de 30-årsfest för Jessica:) Med förfest hos mamma och Tomas.






Sen på Påskafton vaknade man upp med huvudvärk, men bara att ta sig upp för Jag, Manu och Karin skulle till Färna och käka påskbort i mammas och Tomas stuga, klockrent väder och trevligt sällskap.




Hem och ta en snabbdusch för att sen åka vidare till pappa och bli bjudna på grillat, så jävla gott!


Kvällen avslutades med en vända till stan...
Sen i söndags bjöd Jennie på lyxgrillning, fan va ja älskar fint väder och grillat.


Hej hej hallå...

Helgen va ju inte min bästa, en redig vända magsjuka åkte jag på. Men men.
I söndags va ja på benen igen då bar de av till sporthallen får att kolla när killen spelade slutspel, och DOM VANNN, YES!
Efter de drog jag Jennie, Jori och Manu och spelade basket, och jag spelade skiten ur dom :) (ni förstår att de va lite ljug de där sista kanske).
Sen igår fortsatte vi sportveckan, Då blev de grillning och boll:)...
Idag åkte jag med mamma för att lämna av mormor i stockholm hos Tella.. När vi kom dit blev de kaffe och fika, sen tog jag och mamma en sväng runt alla fina hus, där ja lekt mycket när ja va liten.
Sen bjöds de på kyckling och ris när vi kom tillbaka.
Nu är ja hemma igen...







Detta hus är tillsalu, nån som vill köpa de åt mig;)


Najs typ som räsebajs.

Helgen är över ännu en gång. Den har vart delvis bra... i fredags blev de avskedsmidda för Karin hemma hos Anna, mat, spel, och lite alkohol, de va trevligt.
I lördags fyllde Permo år så då blev de party party för honom, förfest där sen vidare in till stan, va skoj men skulle ha skippat den sista groggen för va sjukt dålig i söndags.
Men bara att gå upp ur sängen och åka till E-tuna med Jennie, Gittan, Tommy, Rille och lilla Julle för att kolla på grabbarnas match, skit match men va trevligt att komma iväg och göra nå iaf.

Va en sväng till gymmet idag, va fööööör länge sen och de kändes verkligen vill ja lova, usch måste fan bättre mig med de nu..!!! skärpning MILLA!!!!



GRATTIS GRATTIS!


Sjukling...

Kände mig små hängig igår, och nu vaknade ja upp för ett tag sen men en hals som är lika tjock som magen, de vill säga tjock, ont i ryggen och lite feber.. Va ju jätte kul att ringa till jobbet och säga de, eller inte... Så idag blir de ingenting gjort, ska ligga här med mina ipren, halstabletter oc te... Hoppas de känns bättre redan i morgon för vill inte missa nå mer jobb...

Helgen da, den va verkligen upp och ner..
I fredags blev de pizza bak uppe hos Eve och Andreas i deras fina hus, va jätte trevligt förutom att de va en viss person som va sur. Blev en hel del öl och vin och massor av pizza för mig, manu, eve, andreas, conny, fia, bettan, mormor, morfar, anna, aleks, mamma, tomas och klara, japp ett helt gäng.



Lördag drog vi igång festen hemma hos Ecke. Sen drog jag Karin och M vidare till stan, där de va kul till och från, blev mycket skratt, tårar, skrik, musik, öl, sprit och snack, man va inte pigg i söndags när man vaknade upp iaf. Men då blev de basket och kaffe på em, sen vidare till jobbet på natten.



Jäjä nu skiter ja i de här för idag, nu ska ja kolla på Stockholm-Båsta..
Heppåre.!

Crossing over

Fredag idag, skönt med helg. I onsdags va de basket för hela slanten, efter de bar de av till jobbet, där blev de god mat mys med Camilla, tårta bjöds de också på=).
Igår hände de inte så mycket, va hos Anna med Karin och käka, har ni prövat äggtoddyte nån gång? om inte så gör de, hahah dom är väl för roliga syrrorna mina.
Nu håller ja på att tvättar för fulla muggar, och ikvällen kommer bli trevlig, mer kan ja inte säga om de nu för Karin får inte veta nå..
Hat bra.!


RSS 2.0