You're a liar, you're a cheater, you're fool

Har fått en del gjort idag. Tränat, diskat, dammsugit, skurat golvet, lagat mat och nu håller ja på å tvättar, ska snart ner och hämta upp det sista den blir de till att bädda rent i sängen och lägga mig och glo på en film. Helt slut...
Och så va Eve och Klara här en sväng också:).
I morgon ska ja fan få med mig Malin till gymmet kl 11, roligt att hon ska börja träna igen, inte lika roligt att träna själv.
Ne har inte så mycket mer att säga idag. Ska till anna imorgon och föra över bilderna från i helgen.

I saw an angel become the devil

Inatt gick hundtricket på tv, och jag va bara tvungen att kolla på den:) - JÄVLIGT KUL ATT SPELA TENNIS!!! 30-0 Matchboll :) hahahahh...
Har sovit 4 timmar men är inte trött just nu då ja inte kunde somna om efter att nån låter så mycket när det är skoltime. men men, inte mycket att göra åt. Käka lite frulle nu sen gå och träna lite kanske.


Woow

Hallsta vann på basketen, kul=) Emilie satt helt inne i matchen, hejade på grabbarna bra och dansade till musiken, heheh så jävla söt.. nu är ja så hungrig att ja håller på att dö, så ska åka in till stan med jennie och käka.. pöss



Ta av dig byxorna!

Har vart en sjukt rolig helg. I fredags gick ja uu med Anna och Karin för att fira, blev Bmb, lite folk men vi hade skit kul:)
Hem och sova några timmar, upp och duscha sen vidare till Pappa för att fira att han har fllt år. Bjöds på tårta och sen tacos. Sen tog vi Karin i pulkan och gick hem till Anna för att dra igång festen.
Va också mycket lyckad, karin och jag gjorde en liten teater, hahahah vilka idioter.
Och allt från kvällen finns filmat också:)

Nu ska ja ta mig en snabb dusch sen där de av till sporthallen och kolla på grabbarna grus som har basket match idag.!

(Bilder från i helgen kommer ikväll eller i morgon)

GRATTIS!

Idag är ingen vanlig dag för de är Annas 30 års dag, hurra hurra hurra!


på kyllen, kym kym.

Haft 2 trevliga dagar, igår va de hårt träningspass som verkligen känns idag, sen upp till Eve som bjöd på mat på kvällen:) mycket trevligt.. Sen hem och sova.


Idag har vart en låååång dag, Anna hämtade mig klockan 13, iväg och panta burkar, kasta lite skit, till eve och hämta hennes bankomatkort som hon glömt i hallsta, till statshotellet och lämna de, till ö&b, till hälla och leta byxor till mig och aleks, snabb lunch, till station och hämta mini syrran, tillbaka till hälla och storhandla, till bolaget och sen till halltsa, hem till mig och packa upp all mat, till eve och hämta en sak som ja ändå glömde, haha, till ica och hyra film hem till anna och laga mat, och nu ligger jag här..
ska slå på ett oth avsnitt och sen sova.

I morgon tjatar folk på mig att ja ska följa med ut på krogen, får se om ja är sugen på de, återstår att se. nånting måste man väl iaf hitta på att göra, tänker inte sitta här hemma och glo.




Hahah om några min så fyller ANNNAA 30 ÅR och se ska firas:)


!!!

I want so much to open your eyes, 'Cause I need you to look into mine


Halmstad vecka!

V.29 förra året så va jag syrrorna och Linda i Halmstad en vecka, kan vart den galnaste och roligaste veckan ever...
För ett tag sen fick ja ett minne av mina kära syskon som dom gjort åt mig, hahahha!
Så ja bjuder på detta men vidriga biler:) Smeknamnet Gonilla är en lång historia som ja behåller för mig själv.




Nu ska ja göra mig klar för jobbet, blir 2 nätter i ensamhet.
Hoppas ni som inte ska jobba får en mysig kväll.


C.K.

Helgen har vart bra. Lugn och nykter. Igår så fikade ja hemma hos grannen (Camilla) med Jennie. Sen blev de bilhäng med Jennie hela kvällen. En vända till stan och käkade. De va mys, Va lite rädd att jennie skulle fria till mig på saffets bara, men tur att de inte vart så. Hahha!
Idag sov ja lääänge sen gick ja och M hem till Anna och barnen, blev lite fika uppe hos mamma med mormor och morfar sen käk nere hos Anna.. nu ska ja ta mig en dusch och sen krypa ner i sängen och kolla klart på filmen Red som ja somnade till igår när vi skulle titta på den:)

I morgon blir de träning, sova och jobb för min del.

Puss & Kram





Brud mys!

Blir inte nån träning idag, har så ont i baksida lår och rumpa att ja inte ens kan gå i trappen, hehe. så får bli i morogn eller på mån istället. nu har ja nyss käkat en hårdmacka med ägg på. Ska å och sola nu, inte bra jag vet men jag är fööör blek nu, behövar sola några ggr iaf. Efter de blir de hem och ta en snabb dusch för att sen träffa Jennie och Camilla en sväng.!

Smakade mjölken bra igår Jennie?? :)

Fredag natt!

Skönt med helg igen, men känns som att de nyss va helg. Idag ringde Eve och väckte mig klockan 12.00 då tyckte hon att de va på tiden att ja skulle gå upp, och de tycker väl alla, men om man somna klockan 04.00 så är de inte allt för många timmar ändå.
Iaf, hon fick mig på fötter, käkade lite och så stack vi och fikade. Blev en te var eftersom vi dragit ner på allt skit som vi trycker i oss...! Sen stacka ja iväg till gymmet för att benpass som ja kommer ångra i morgon, kunde knappt gå upp för trappan på gymmet, så får se om ja kommer upp ur sängen när ja vaknar.
Anna kom och hämtade mig på gymmet så drog vi till badet med ungarna, där sprack de (måste sluta umgår med syrran får äter jämt onyttigt när jag är med henne:)) tog en bit godis då ja va så jävla hungrig.
Efter det så åkte vi och köpte pizza, ungarna delade på en pizza och jag och anna delade på en kebab med bröd.
Såååå onödigt... Om ja kan gå i morgon så ska jag ta mig till gymmet för ett konditionspass så kanske ångesten över kvällens ätande släpper.
Jäjä nu är ja så trött att ja inte kan hålla ögonen öppna längre så nu blir de till att natta kudden snart..
Ha en kanonhelg nu alla..!


Hahaha Karin kommer du ihåg den här kvällen? haha, -vafan har du pool? pax för att sova i poolen och sola.


Sol

Inatt har ja sovit pissdåligt.. fy fan! Ont i nacken som en gris och vaknar en gång i timmen minst, så är inte på de bästa humöret just nu. Ska dricka upp mitt te sen ge mig ut i solen en sväng med bra musik i öronen och hoppas att de piggar upp lite, de borde de göra för va sjukt länge sen ja va ute i solen.

De e ba å kööh.!

Idag har de vart fullt upp... och nu är de tvättstugan som gäller ett litet tag till, sen ska ja inte lyfta ett finger till idag:)...

Va upp till Eve och världens sötaste unge en sväng.


Lite småbortskämd är ungen allt, men de är hon värd:)







Orolig.!

Hej på er alla glada...

Va länge sen ja skrev nå här nu, jag vet de. Har inte haft ork till det dom här senaste dagarna.
Har en jobbig känsla som jag går och oroar mig för hela tiden, som bara sitter som en klump i magen och den vägrar försvinna, den blir istället bara större och större.. Tror inte alls att de kommer bli som jag vill med nånting, och jag vet inte vad jag ska göra för att allt ska bli bra :(

Nu är ja iaf barnvakt åt Aleks till klockan 20.00 ikväll. Och vi har nyss vart och handlar och läst hennes läxa.
Nu vet ja inte vad vi ska hitta på!

Kämpa vidare!

Jag står still på samma ställa och trampar, va fan ska man göra med livet????!!!
Vill ha ett välbetalt och roligt jobb, ja vill flytta ifrån min lilla lägenhet, ja vill ut och resa... Faaan.

En natt kvar på jobbet idag da. Har fått en ny granne igår så de har borrats och spikas i väggarna hela dagen, blir så trött, inte för att hon flyttat in utan för att de inte gick att sova.

Ne idag är ja bitter så ska bespara er mitt gnäll :)

Alvedon eller ipren...

Har snytit mig så mycket att ja börjat blöda nu.. Hör knappt nå heller då ja har lock i båda öronen..
Men huvudet och kroppen känns kanske lite bättre idag, fast ja har ju mest sovit idag så kanske inte kännt efter så mycket...

Hade även en konstig dröm när ja sov några timmar nyss, pappa skulle bjuda med Anna på en resa men inte mig och Karin.. fan va arg jag blev då..
Önskar att ja va i ett varmt land just nu, låg och drack en kall öl på stranden och blev lite brun, käka god mat och bara vara. (Men men de har man ju inte råd med, speciellt inte när jag måste vara sjuk hela jävla tiden). Istället ligger jag här med datorn framför mig och tven på, försöker få mig mig lite fil, usch...

Snor snor och åter snor.

Lika dålig idag också.. Men nu nyser ja inte 10 ggr i minuten så de är väl ett +.
Igår låg ja över 38 i temp..
När ja tog tempern för ett tag sen och tänkte nu har jag nog ganska hög feber, men den visade 35.3...Hm.. Nån annan som haft underkyld feber nån gång och varför får man de..?
Mysko är de iaf..

Ikväll så måste ja försöka ta mig ner i tvättstugan för att iaf tvätta 1 maskin med sängkläder då ja snorat ner alla mina örngott (vidrigt, jag vet), och så kanske man känner sig lite piggare om man orkar att duscha och bädda rent sen.

Snart kommer även min mamma hit med lite saker hon handlat åt mig, snällt :)

Imorron måste ja fan känna mig piggare, har inte råd att vara borta 3 nätter från jobbet i helgen.


(de här är sakerna som får mig att överleva nu) :)


Skinnflådd näsa...

Usch fy blä och fan så jag mår.. Feber, ögon som rinner, näsa som det inte går att andas igenom, och hals som är svullen.. Hoppas bara ja får sova några timmar inatt, och att de är lite bättre imorgon.
Skulle vara på jobbet nu, men de blev de inte nå av med såklart..

Har börjat kolla på dom 6 Johan Falk filmerna nu, va länge sen ja fåg dom och jag tycker att dom är ganska bra, mycket för att just Frank är med:)


(Nyårsafton)


Bra start på de nya året:)

Har haft den underbaraste helgen i helgen..
Först mammas 50 års fest i torsdags... och den blev bara så lyckad.
Sen nyårsafton på fredagen.. Den kunde inte bli bättre..! Är så lycklig att ja har så fina kompisar.. Vi va 13 st hemma hos eve och andreas. Carro, filip, kotte och per fixade förrätten... Eve, andreas, emma och lenkan fixade huvudrätten. Jag micka och permo fixade efterrätten... Och alla sakern va sååå goda...
Putte och angela fixade ost och kex.
Igår va man lite småsliten då ja lämnade nyårsfestandet runt 5:)
Så då blev de pizza och film med micka hemma hos permo..

Och idag har ja inte gjort mycket alls. Mest sovit. va ut och gick en sväng bara, och solade ett par minuter..

Några bilder från mammas fest... (mer kommer sen när ja får bilder från folk)














Några Bilder från nyår... Samma sak med dom här bilderna. Kommer mer sen!





GOTT NYTT ÅR!!!


RSS 2.0