Haha!

En blondin ringer till sin pojkvän och säger: Kan du komma och hjälpa mig. Jag har ett jätte pussel och kan inte för mitt liv komma på hur jag ska göra. Hennes pojkvän frågar: vad ska det bli när det är färdigt då? Blondinen säger: Enligt bilden ska det bli en tupp. Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne. Hon släpper in honom och visar alla pusselbitarna på bordet. Han tittar på bitarna en stund. Sedan tittar han på lådan. Sen säger han: för de första, det spelar ingen roll vad vi gör. Vi kommer aldrig kunna sätta ihop de här bitarna så att det liknar en tupp. Han tar hennes hand och fortsätter: Nu tar vi en kopp kaffe och sen.... Han suckar... Sen stoppar vi tillbaka alla CornFlakesen i lådan igen.

Tråk dag!

Dagen började med att ja försov mig.. Anna skickat ett mess halv 5 i halv 8 att ja kan gå ut för att hon skulle köra mig till jobbet då ja började halv 8, vaknade av hennes mess, kul jul... fort upp ut sängen ringa jobbet å säga att ja blir sen. Va där till 8.00 iaf... Sen har väl dagen rullat på... men är bra hängig och trött, ingen bra dag alls idag.

Skulle även julpyna nu när ja kom hem, men ALLA mina julsaker är bort, vet fan inte vart som är..!!!
Så fär väl köpa nya på fre när jag ska in med syrrorna till v-ås..

Annars så går mina dagar förbi med att ja tänker för mycket som vanligt. Vet inte vad de är med mig. usch.. måste försöka tänka bra saker och bli lite gladare nu... Men hatar att inte veta vad saker och ting leder till...

Kom igen!

Ja, nyss käkat och badat efter ett träningspass med Karin.. Hahah va ju ett tag sen hon va med nu=) vilket hon nog kände..

Ska diska och bädda rent i sängen nu å krypa ner och kolla på en film, måste sova tidigt idag då jag ska jobba dag i morgon.. Va nog ett år sen ja jobbade dag, lite småkris med folk på jobbet. Bara ställa klockan på halv 7 och gå upp, fy fan.

OMG

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar, klyftpotatis med fläskfilé, fan så gott de ska bli..
Matchen gick inte så bra i dag heller, tråkigt..
Ska ner till Camilla å heja å få lite skvaller.. sen ska ja bara ligga å slappa framför tven hela kvällen:)


Heppåre.

Helgen är snart över, igen... Tiden går för fort... Igår så sov ja halva dagen sen åkte jag och Anna och hämtade den bästaste från stationen i västerås. Köpte även en macka och en kaffe som ja skulle njuta av till frukost. När ja väl fick min varma macka så säger anna med hela munnen full at morotskaka: nej gud va klockan blev mycket vi måste dra, svep kaffet.
Tar en klunk av kaffet bränner sönder hela käften, ber om att få det i en plastmugg så ja kan ta med mig den.. Tar mackan i handen och går till bilen, och där tappar ja mackan i snön.. kul jul, den va ju så billig, not.
Spiller även ner mina byxor med kaffe. ANNNA DE DÄR VA DITT FEL..

Sen åkte jag hem och ta mig i ett bad för att senare åka och spela kort med Anna barnen och M, hemma hos jocke och veronica:)
Dom bjöd på ost, kex och räkor. Vissa äter räkor med skal andra inte, hahha.
Sen blev de gin rummy, M och ja va i samma lag, vilket va bra då ja hade nån att skylla på när jag förlorade hela skiten efter 3 timmar.
(Tog även med mig groggvirke så jocke bjöd på sprit och öl..:))


Nu ska ja käka upp min fi här, ta en snabbdusch å sen iväg och kolla på masketmatch med Aleks.! 

Idol

Nu ska ja sova ett par timmar.. Min natt på jobbet har inte vart den bästa. Blir så orolig när någon som står mig så nära blir så ledsen, förstår inte hur vissa folk har mage att bete sig så illa... Patetiskt. Personer som är så sviniga är fan inte värda mycket i mina ögon.

Får ta nya tag och hjälpa till så mycket ja kan när ja vaknar igen.

God natt världen!=)


Extra!

En natt kvar sen tar jag helg, Inte alltför roligt att gå och jobba en fredagnatt, men vad gör man inte:)...
Frukosten är avklarad nu åker dammsugaren fram innan moster kommer hit och vill bli sminkad. Sen kanske ja kan sova nån timme igen, känner att ja behöver de, jätte seg.
Men jag önskar alla en trevlig frekväll. Ni som ska dricka, ta en kall öl åt mig också, för de är nå jag verkligen är sugen på.!

V-ås!

Som sagt så va jag i stan med Eve å Klara idag, riktigt liten trollunge som fått sin första tand som sticker fram varje gång hon skrattar! Trevlig dag=) kom hem med 4 par trosor från lindex och mat från ica maxi.
Nu ska jag ta tag i mitt enorma diskberg sen försöka sova nån timme så ja är pigg inatt! Är du pigg Karin? =)

Blev skit arg idag också. Vi står och väntar på parkeringen på att en bil skulle åka ut så vi kunde ta den platsen efter den, står och blinkar och rattat in oss på den. så kommer de 2 jävla gubbar från andra hållet å snor den precis framför ögonen på oss.. Jävla idioter... usch va lack man blir.

 


Little Girl.

Frukost time..!
Usch va ja inte gillar att gå upp morgonen.. Klockan ringde halv 9 och ja kan säga att ja inte är van vid att gå upp då..
Ska iväg till V-ås med Eve och Klara, blir till att luncha där och sen vidare till Ikea och Maxi för att göra av med lite pengar som ja inte har, då lönen kommer in i morgon.
Annars är de jobba som står på mitt schema dom här två nätterna...


Tre kronor!

Haha syrran har köpt Tre Kronor boxen för att tag sen.. Är på tredje avsnittet nu, hur fan kunde man tycka att de va de bästa som fanns då? va ju så spännande och alla va ju så snygga, haha de är ju sjukt dåligt nu, men måste ju ändå kolla, så roligt:)

Nu bär de av till gymmet då ja har vart så jävla dålig på att träna nu några dagar, bara käkat massa onyttigt skit. Så nu blir de skärpning ett tag, tills julhelgen iaf..:)

Ginger Bread!

Stack hem till Anna och bakade pepparkakor med henne och barnen, mys:)
Sen blev de lax till kvällsmat och även massage och klining på ryggen av Emilie (5år), så söt, hon höll väl på i 30 minuter för 3 kronor, hehe..!



Emilies "glasstrut" till höger:)






Never gonna give you up.

Hahah tack för alla kommentarer på mitt tidigare inlägg:)

Klockan är nu 13.00 vaknade för typ 2 timmar sen med halsont och huvudont, hoppas de inte blir värre än såhär, men med tanke på att alla runt om mig är sjuka nu så blir väl jag de också.
Blir till att hålla sig borta från gymmet idag också då=(, ja som verkligen va taggad.
Ska snart laga hamburgare istället å slå på en film, mer än så ska ja nog inte göra idag.


Lost here in this moment

Har vart en skön dag idag, Lunch hos bästaste mormor. Bjöds på "pannbiff" med älgfärs ost och bacon i, potatismos och sallad till de, även italiensk glass med chokladsås till efterrätt:)..
Fick även en liten present av henne: Ett rött trähjärta som fick sin plats i köket, sötis.

Har även ritat idag:) länge sen men blev bra nöjd, va sugen på att måla med färger med då ja inte har några penslar (de förska ja ska köpa när lönen kommer) så fick de bli blytch penna vilket ja tycker är ganska svårt när de gäller skuggor och så, men ritar man av en annan bild så är de lättare.
Så här blev det:


Svårt att få med allt på kort, blir inte lika bra, varken med eller utan blixt.





Miley Cyrus – Stay


Time to sleep.

Fan vilka sovtider jag har på dygnet, eller inte.. Klockan är 3 på natten å tror ja måste försöka sova lite. Ska till mormor Lena i morgon klockan 12, hon ska bjuda mig Eve och Klara på mat:) snällt!
Måste nog även kolla om de finns någon tvättid i morgon så ja inte får lika mycket att tvätta som ja brukar få, skjuter jämt upp tvätten tills ja tar dom sista trosorna ur lådan eller inte har nå rena sängklader att bädda sängen med, usch inte bra.!

Ha en bra natt/dag alla!

De viktiga är inte det du har i fickan, utan det du har i hjärtat.

Fredagen:

Helgen är snart över, men den har vart trevlig:)
I fredags kväll kom Anna och Linda hit med lite gott att äta, så blev mycket skitsnack till Idol. Lite senare kom E till mig å brudarna drog hem och sov.!



Lördagen:

Sov typ hela dagen då ja fick nån nackspärr på kvällen/natten så sov inte alls nå bra då, så överlevde på tiger balm och ipren den natten, men va lite bättre på lördag kvällen. Anna och Linda kom och hämtade upp mig när dom slutade jobbet, åkte och handlade på ica, vidare till milano mötte upp M och köpte pizza, vidare till Anna å käka den och kolla på Beck-Levande begravd.
Blev så jävla rädd 2 ggr att ja skrek rakt ut så alla andra skrek pågrund av att ja skrek...
Linda tilla Anna dagen efter: Tänkter fan aldrig mer kolla på film med Milla, hahahfan ja kan inte rå för att ja skriker när ja blir rädd:)
Gick hem i regnet efter det och E kom hit:)

Söndagen:

Somnade runt 4 så vaknade runt 13 idag, kl 4 kom Anna och barnen och hämtade mig för att åka hem till pappa och bli bjudna på mat, så jävla gott va de, pasta, fläsklilé, vitlöksbröd, sallad, vitlöks sås, glass, dricka, kaffe, chokladbollar och rulltårta..:) så nu är man fööör mätt igen!
Han fick även ett par lotter av mig och Anna i en "försenad" farsdagspresent.
Så hoppas han vinner massor för då är dealen att han ska dela med sig till oss såklart=)
Nu ska ja plocka fram papper och penna och måla lite, blev jätte sugen på det nu och va så länge sen. Blid kommer upp sen om den blir bra=)

Trevlig söndag alla!




Stay!

Så kul när ens vänner saknar en.. Micka: I miss you like a fat kiddo miss his ostbågar on the night;) heheh blir så glad!

Ja idag har ja inte gjort så mycket, sovit till typ 15, sen fick ja sällis=) å sen kom anna förbi en sväng med en reddis, snällt:)

En natt till med Ella da, skönt att ha nån att bolla lite med på nätterna, alla ni som jabbar natt kanske förstår vad ja manar, när alla folk ligger och sover å man sitter "inlåst" på ett hus så sätter tankarna verkligen igång i huvudet på en. Även om de är positiva tankar så kan man bli lite galen.


Go girl.

Tack mina vänner för ert stöd=)

Inatt blir de jobb med världens bästa Ella och i morgon natt också så känns bra=)
Men före de blir de träning med Eve, vi hade tänkt ge oss på ett spinningspass idag, men vi hoppar nog de, kan ju skylla på att ja inte riktigt hinner med de innan jobbet=) hehe.

Igår drog jag vill Anna där alla barnen + kusin va, myskigt. Sen hem för att få lite mer sällis.


Hurts – Blood, Tears & Gold


Ducka och skygga huvudet!

Vem har sagt att man måste tro på något bara för att man har läst det i en bok eller sett bilder? Vem har rätt att säga: Så ligger det till? När alla tror på samma sak blir de som robotar!

Vilken väg väljer du?

Känner mig deppig och inte alls glad idag, som vanligt runt den 15 i månaden, undra varför hmmm=)...
Och sen beror de nog lite på állt regn som bara vägrar sluta..!
Sticker snart iväg och tränar lite med Eva, får nog upp humöret lite...

Vet ni en sak??? De är bara 7 veckor kvar på detta år 2010... Snart står man där med nå gott i handen och välkomnar de nya året 2011 men dom bästa runt sig (hoppas jag).
Men de får en även att tänka på vad man har gjort år 2010 (tiden går för fort), är ni nöjda med vad som har hänt er under året? Ja är väl nöjd med de senste månaderna på året, men vette fan hur de ser ut med resten. Kanske är på tiden att ta tag i en del saker om man vill att nå ska hända, problemet med mig är bara att ja är så jävla feg när de gäller nya saker och förändringer. Hmmm.




Emilie!

Japp då va matchen över, gick inte allt för bra för Hallsta, tråkigt.! Jag har nyss diskat och Aleks sitter i badet, snart bär de av hem till Anna för att fika, Emilie har namnsdag idag.!Grattis!
Emilie: De vore ju kul om man fick ett paket, men de gör inte nå, man får fika ändå, eller så kan man bara gå runt och kolla på mina saker.. Hahah söten!


Sköna Söndag!

Söndag idag, helgen har vart lugn och och skön. Bara massa filmtittande!
Aleks är här nu tills ikväll, vi ska iväg å käka pizza nu sen gå till basketen och kolla på grabbarnas match!

Magic System – Zouglou Dance (Junior Caldera Club Remix)


Helg!

Ja fredag kväll nu, skönt.. jobbet gick bra inatt, men fan va trött ja va=) hem sov 4 timmar sen upp igen. Har handlat, storstädat och kört ett hårt konditionspass på gymmet så känns riktigt bra nu. Kommer nog bli en tidig kväll för min del, men de kan vara skönt de också.. :)

Ha en bra helg!

Snoppen säger till sina kulor: Kom igen grabbar ja ska ta er på en fest ni aldrig kommer att glömma!! Kulorna svarar: Du ljuger din jävel, du kommer gå in själv och sen får vi hänga utanför och banka på tills festen är slut.

Hahaha

Mötley Crue!

Man är ju inte tok taggad på att jobba när dom ringer 21.15 och frågar om man kan jobba inatt...=( ska gå dit till 00.00. kul att gå ut och gå i Hallsta då. Usch va läskigt! Tur att jag har Micka somska hålla mig sällis i telen:).
Jag som hade dagen i morgon planerad med att träna på morgonen och tvätta hela dagen och städa innan helgen börjar, men men, får hoppas på att de blir en lugn natt helt enkelt!

Har börjat läsa boken om Mötley Crue (vet inte hur man gör ett U med prickar över) idag, lånade den av permo igår. Fan dom kan svina! Återkommer om vad ja tycker om boken när ja kommit lite längre.

Hoppas att ni sover gott ni som får stanna inne i värmen inatt!

Dr:Milla

Snart helg igen. Dagarna går så sjukt fort.

Sitter hos Camilla nu, vi har precis käkat kinamat, fan så gott det va, men känner nu att ja åt nog liiiite förmycket. Heheh.

Kollade på Paranormal activity 2 igår natt, och kan säga att ja höll på att skita på mig vid ett tillfälle, satan vad rädd jag vart. Blev inte bättre av att ha en katt som kommer uppsmygandes brevid en ibland:)..

Hade tänkt ta mig till gymmet idag också, men har sån jävla träningsvärk efter benpasset igår så tar nog de i morgon istället=)..

Kårin!

Min kära lillasyster flyttar till Halmstad idag, GUUUD vad ja kommer att sakna henne!!!



Du är Bäst!





Heppåre.

Hade dom värsta mardrömmarna inatt, en som ja kommer ihåg så jävla väl, Syrrans barn och min kusin va med i den.. Usch säger ja bara, va tvungen att ringa Eve så fort ja vaknade och kolla att allt va okej med henne:)..
Ska snart dra med mig henne till gymmet för att köra ett riktigt kontitionspass idag.. Känner mig taggad..

Annars rullar dagarna på som vanligt, Ja känner mig glad, lycklig och mår bra. Har dom bästa vännerna och den bästa familjen runt mig, och trevligt sällskap nästan varje dag :) .

Gårdagen fördrev jag med att vara barnvakt till Aleks i all snö... Hon kom hit efter skolan kl 2 till halv 8... Kollade på Wall-E (han är ju bara för söt) medans E sov på soffan hela filmen. Är en "barnfilm" men har ni inte sett den så tycker ja att ni ska kolla på den, ganska rolig:).. Aleks lagade även spagetti och köttfärsås, med lite hjälv av den bästa, men gott vart de:). På söndag ska ja ha yrvädret igen:)...


Åhhh!

Har lite ångest å mår lite dåligt nu.. Sorry K för att ja/vi pajade planerna för helgen..
Hmm..

Ta tag i disken å lägga fram nå från frysen nu kanske. Kväll blir de en sväng till gymmet också med Eve, Va ju ett par dagar sen man va där.

Trevig måndag alla.

Tete de mort

Hahah fan va skoj ja hade igår.. va en riktigt rolig vända..! har nog aldrig skrattat så mycket som i bilen påväg hem från krogen.!
Karin kan vara den roligaste/dummaste/trögaste och sötaste som finns ibland, Hahah är du pigg???!
Innan festen så satt ja med sminkpenslarna i handen typ hela kvällen tror ja, först va de eve som kom förbi för att bli sminkad. Sen va de min tur. Efter de ringde Linda å ville bli fin(are), men tycker bara att de är kul att sminka andra så de gör inte mig nå=).
Ska försöka hinna ta en snabbdusch innan The Hills börjar=)..







PARTTYSS!

Då sticker vi till Linda som fyller år för att festa! GRATTIS!
Sen blir de Blå måne.


Blood, Tears & Gold

Sticker hem till Big sis med mini syrran å kusinerna för att dricka nån Corona å spela monopol...!
Annars har de vart fullt upp idag, skulle sticka å träna men va så fint väder ute så blev till att gå en sväng istället, gäller att lapa lite sol när den väl är framme.
See yaa!


Jag är kär!!!

I denna låt: Hurts – Stay

Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up.
And I wonder if you know
How it feels to let you go?


(Tack Emmis för låten)


Sensuella Isabella

Dålig uppdatering nu igen..!
Så här såg Aleks ut när ja hade "spökat" ut henne lite då hon skulle på maskerad i lördags.



I lördags kom Karin hem efter att vi hämtat henne från V-ås så åkte vi upp till moster bettan där Hallsta Hikers höll till, Å livat va de vill ja lova=) Fick skratta en hel del=)
Lite bilder därifrån kommer nu:


Så här tycker Conny å Lennart om Lena ph.!



Mamma: - Tomas gå med Milla ut och rök!
Tomas: - Men jag röker väl inte?
Mamma: - Men börja rök nu då!! GÅ UT!


 De senaste dagarna har rullat på ganska så fint:)
Har inte så mycket att klaga på i dagens läge.
Va nere på samhället idag å Camilla tvingade mig att köpa en ny tröja som ja behövde men inte hade pengar till.
Men men=) skön är den..
I morgon så ska vi ha syskon/kusinkväll. Men några bira å monopol.hehe.!


RSS 2.0