USCH!

Va helt säker på att ja skulle klara mig från magsjuka. Fick jobba mån å tis natt, skulle gå till gymmet en sväng, kom inte mer än in genom dörren innan de va kört. Spytt som ett svin de senaste timmarna, men nu har de vart lugnt i 30 min, fy fan för magsjuka, de är fan de vääääärrrssstttaa..!!!
Nu ska ja ta mig en dusch och krypa ner och kolla på en film.

Jag blöder mig torr.!

Emilie: Milla milla titta domaren, han ser ut som Mr.Bean.. hahahah!

Skön söndag men är lite sliten efter kryssningen iaf, men de är de värt. Magen börjar bubbla så ja hålller alla tummar ja har för att de inte kommer bli nån jävla magsjuka.

Har vart och kolla på basket med Anna och barnen. Nu blir de en kväll framför tven.



 

 


Kryssning.!

Hemma efter en kul kryssing! sovit 8 timmar av 50 typ, planen va att gå till bruks idag men eftersom Jennie blev magsjuk och ja är helt slut så blir de inte nå med de idag=) ska käka en pizza nu eftersom ja känner på mig att ja också kommer bli sjuk om nån dag, sen kommer ja nog somna som Kai är bra på. Hahah.

Love and other drugs

Imorgon kommer ja inte kunna gå, jag och Anna fick pröva på lite nya övningar på gymmet idagmed hjälp av KG, så i morgon är jag glad om ja kommer upp ur sängen=)
Blir en vända till stan med Jennie och kolla om man hittar nå nytt att ha på sig, för på fre sticker vi på kryssning, kommer bli en galen båtvända känner ja på mig. hehe.! nej nu ska ja iväg och dricka kaffe.!


Stora tjejen!

Söndag idag och helgen är redan över :/
Igår fyllde lilla KLARA 1 år de firades med massssor av godsaker och masssssooorrr av folk:) trevligt.



Ica coop forum påsar!

Fredag idag, skönt med helg, men börjar känna lite paaaanik över över jobbet. Ge mig jobb joobb joooobbbb!!!
Länge sen ja va vaken så här tidigt, ska sätta på mig ett ansikte sen åka till v-ås och käka frulle med kusin vitamin och Klara på ikea...

Långa nätter!

Jag har haft den jobbigaste natten på länge inatt, har haft dom vidrigaste jävla mardrömmarna, och de sjukaste av allt är att ja drömmde om mannen med den gula hatten fast de inte va han egentligen, så Julle ska aldrig mer kolla på nicke nyfiken med dig:) hehe
 Vid 4 inatt va ja tvungen att sätta på ett avsnitt av solsidan så ja fick nå annat att tänka på, somnade igen runt 6. Och nu sitter jag här och äter frukost. Ska snart iväg till gymmet me Malin, får bli armar idag då knär fortfarande inte är bra.
Sen hoppas ja på att Permo har tid att träffa mig idag när han slutar jobbet för vill se en riktigt bra film ikväll känner ja.!


This woman´s work

Igår när M kom hit så fick ja en stor chokladask (merci) gud så gulligt, blev jätte glad:) Den ska jag öppna nu.
Fick även ett litet paket av mamma och kort av bästaste i Halmstda och av mormor.
På kvällen gick ja hem till Jennie för att dricka lite kaffe och snacka skit. Och då hade sötisen köpt en tåsta, eller hur va de nu, du hade bakat den va jennie? =)

igår när jag höll på att tvätta så drog ja även en snygg vurpa, eller så snygg va den nog inte, knät är iaf helt paj. Så idag blir de nog inte så mycket gjort för min del då ja har lite svårt att gå. Man blir ju bra trött.


Alla hjärtans dag!

Idag är de alla hjärtrans dag, så idag går mina tankar och min kärlek till alla nära och kära:) Ni vet vilka ni är som ska ta åt er. Men annars är de väl en vanlig dag för min del, tror inte de kommer hända nå skoj och oväntat precis..! ska snart dra på mig kläder för att gå till gymmet och svettas lite med Malin.


Natti/Matti!

Efter mycket velade så slutade kvällen med att "vi" hamnade på 30års fest i en loka, va Ronny som fyllde år. Så ja tackar för en najs kväll i goa vänner lag. Just nu har ja inte så mycket mer att säga, ska käka upp maten å gå och sova:)

Grattis Grattis!

Idag firade vi brudar Carro som blev hela 37 höll ja på att skriva:) 27 år!!!
Blev god mat och god dricka på bill å bob..
Tack för en trevlig kväll tjejer!








Ska göra kaos på dig!

Trevlig dag idag, blev fika hos Thomsen sen blev de pizza till kvällen.
Sötis ungen!
Tro de eller ej men hon har faktiskt sagt att MILLA är bäst ;)


Choklad!

Skulle upp klockan 7 idag för att åka och träna med Anna klockan 8. Tror ni ja kom upp? Asså jag förstår mig inte på folk som går upp så tidigt varje morgon, jag vet inte ens om ja sover eller är vaken när klockan ringer, om ja är död eller levande. Bestämde mig iaf för att ligga kvar och sova, och sen ta en lång sväng runt nibble.. Drar på mig myskläderna går ut och låser dörren, kommer ner till porten och vänder lika fort, skit väder.

Nu måste ja dona lite här för snart kommer JT och hämtar mig, ska hem till GT/TT och fika lite:)

Stay Whit me!

Onsdag idag da, Har typ nyss gått upp ur sängen... Ska iväg och jobba en kvällstur snart, usch de va länge sen, och kan inte precis säga att ja längtar... Men inte mycket att göra åt de, bara bita ihop dom 7,5 timmarna..

Sov dåligt inatt låg bara och tänkte, tänkte på de här med ärlighet och tillit, ska man lita på en person eller ska man skydda sig själv genom att inte göra de, och genom att inte göra de kan du ändå försöra saker.
Finns de nån person ni liter på till 100 %? Det finns de inte för min del iaf. Har en bra familj och många vänner som ja kan lita på, men kanske inte till 100%... Ibland vet ja inte ens om ja litar på mig själv till 100% för man vet ju inte hur man reagerar i olika situationer.
Jäjä nu flyger tankarna iväg igen. Jag hoppas iallafall att alla som är i mitt liv nu är så pass bra människor att ja kan lita på dom till en viss grag, att dom vill mitt bästa, för jag vill iaf ert bästa:). Jag ser det här med ärlighet som en viktig sak, inte lätt att bygga upp ett förtoende till någon som inte är ärlig.

Dave Von Ronk: Ärlighet är det grymmaste spelet av alla, för du kan inte bara göra någon illa - väldigt illa - du kan känna dig självrättfärdig på samma gång.

Hepårre...

I´m asking you, to show me what this life is all about.

Humöret svänger fortfarande som vanligt, fattar inte vad de är för fel? Känslorna kommer och går som dom vill:(? Idag kom jag knappt upp ur sängen, träningsvärk i röven, va inte alls sugen på att träna idag igen men eftersom ja bestämt med Malin va de bara att ta sig upp ur sängen och sticka till gymmet runt 13, blev ett konditionspass med lite rygg.

Fan, va nyss och handlade och jag är så trött på den här kylan och snön nu! Vill ha vååår!.
Vill sitta på Eves och Andreas nybyggda altan, ta en Corona och njuta av solen en hel dag :)
Och på kvällen vill ja ha en grillning, Fixar ni de om typ 3-4 månader Eve?




Natti

Kan bli så arg över att folk inte kan tänka ett steg längre, halllåååå lixom.. Jäjä fick avreagera mig lite på Jennie ett par timmar iaf, nu blir de sova..


Fre!

De är nå seriöst fel på min mage, blir fan galen!!!
Idag har vart en låång dag, inte gjort så mycket men tiden går så segt. Gick till mormor och åt, sen ringer mamma och säger att ja måste gå till morfar som är jätte dålig. Tar mig dit och han är verkligen dålig, sötis. Jag och Tomas satt där hos han tills ambulansen kom och hämtade honom=(... Skönt att veta att han är i trygga händer nu iaf.
Sen hem för att magen håll på att vrida sig ut å in.. La mig och kolla på Two and a half men och somnade, vaknade nyss av att JT ringde, och klockan är bara kvart i sex.. suck..
Ta sig en liten dusch så man piggnar till kanske.!

Walk on the water

Gick upp ur sängen nu, halv 3 är klockan. Har inte sovit tills nu men inte heller velat gå upp. Vad ska man upp och göra en dag som denna. På dåligt humör, ont i magen, kasst väder ute, usch... nu ska ja käka lite sen lägga mig igen.
Ha en bra dag ni andra..!

Lördag:

Lördag: Först gick vi till Pappa, och han fick sin fina present:) Där bjöds de på tårta, grogg och tacos.





Sen gick vi vidare hem till Anna och drog igång festen!


Svep, svep, svep









Bilder!!!

Ett smakprov på helgen som va..!
Fredag:






PMS MILLA!!!

Känner ni pms milla eller? nej de är iaf jag, usch. Hormonerna har disco i mig. Dom här dagarna innan mens är fan dom jobbigaste dagarna på hela månaden, jämt. Känner mig som en tjurkärring. Humöret pendlar som jag vet inte vad, ena stungen är jag glad, andra irriterad, ena ledsen och andra stunden vill ja döda nån... Vill inte må så här, och ni som blir drabbade av mitt jävla humör ibland så vill ja bara säga förlåt. Nån som har nå bra tips mot pms besvär, dela gärna av dig..

GGAAAAAaaaaaa... Går till gymmer och gör av med lite energi nu iaf, sen ham och försöka sova nån timme för inatt blir de jobb.. Jippie vad jag är sugen!!!!!


RSS 2.0