Strömpis!

I fredags blev de inte mycket gjort, bara slappa till film hela dagen.
På lördagsen lånade ja M och M Annas bil och drog till örebro och gick ut.. Tog först en öl på nån uteserveringen, sen vidare till Strömpis uteservering och käkade. Frågade runt lite vart man skulle gå, och tydligen va stället vi va på de rätta stället så vi gick in på nattklubben där. Massa folk, bra musik och trevlig stämning.
BB folket va även där, så ska lägga ut en bild på Peter här bara för att jävlas lite med Jennie:)



I wanna be the smile you put on your face!

Nu har de vart ganska mycket, känns tråkigt att blogga när man inte har gjort nå kul när man bara jobbat..
Men nu har jag vart ledig i en vecka och hunnit med en massa skoj på den tiden.
I fredags firade vi (kusin) Fia som har blivit myndig :)
De bjöds på mat vin och öl hemma hos moster.
Karin och Fia drog vidare och gjorde v-ås osäkert medans jag Eve, Manu, Anna, Erik och Bettan drog till bruks och kikade läget.






På lördagen drog ja till västerås med Hallsta hikers - 2 + Karin och kollade på bilar, åkte en sväng i den snyggaste bilen och så avslutade vi kvällen/natten på pitchers.
(vi är på bron.
-Va, är ni o Örebro??)






I onsdags drog jag Karin och Manu till stockholm. Mamma, Bettan, Fia, Eve och lilla Klara hade hyrt en lägenhet mitt i smeten en vecka, så vi åkte och hälsade på där, och vilken lägenhet, så najs:)
När vi kom dit så blev de lite shopping och grillning på kvällen, och sen öl/vin och spel efter det.
Dagen efter va de bara att gå upp klockan 8 när Klara vaknade, käka frulle och vidare ner på stan, Eve och jag hade fått pengar av morfar för att äta fin lunch så vi lämnade resten och gick till bakfickan och åt:). Tack morfar de va gott.
När vi va mätta i magen tod vi spårvagnen till Gröna Lund och åkte karuseller, tillbaka till lägenheter efter 13 munkar och skoskav, packa och ta tåget hem igen.
























RSS 2.0